Sådan kan du bruge klubbens hjemmeside

1. oktober 2020

Kort om hvorfor...

Klubbens hjemmeside, er version 3 i klubbens historie.
Den vigtigste årsag til at skifte system var to ting, dels var det gamle system teknisk forældet (der blev heller ikke længere udviklet på det) og dels kunne det gamle system ikke vises ordentligt på tablets og mobiltelefoner.
Disse problemstillinger er nu løst med denne hjemmeside der er udviklet i Umbraco, samme system som tusindvis af andre hjemmesider anvender, f.eks. DBU's hjemmeside.

Til brugere:

Med denne hjemmeside er vi sikker på at i får lidt nemmere med at finde nødvendige oplysninger.
Nyheder, aktivteter, arrangementer, links og relevante informationer, kommer ikke af sig selv. Hvis ikke der er noger der leger "journalister", "Fotografer", eller kommer med relevant input til hjemmesiden, så sker der intet. Du kan maile til denne adresse her >>>

Deltag derfor aktivt i informationsstrømmen, og send meget gerne artikler, links foto's og andet nyttigt for klubbens medlemmer.

Til ledere og trænere:

I forbindelse med relanceringen, er der blevet ryddet kraftigt op i materiale der ikke længere var relevant, og sider og links der førte blindt ud i ingenting.

De af jer der tidligere har haft adgang til at redigere på hjemmesiden, skal selvfølgellig stadig have denne mulighed. I bedes derfor henvende jer til klubbens sekretær som herefter opreter jer og samler jer til en aften hvor vi gennemgår funktioner og muligheder. I kan kontakte mig her >>>

For jer gælder det samme som for brugerne, deltag aktivt.

Klubben håber i bliver glade for den nye side.

Med venlig hilsen - Klubbens sekretær.