Vel gennemført 100 års Jubilæum i Rårup GIF 1916 - 2016

12. december 2016

Rigtig god dag i Rårup Lørdag d. 10/12 -2016 til vores 100års jubilæum.

Dagen bød på aktiviteter i hallen, mest for børn som kunne spille fodbold, springe på airtrack, hoppeborg, spille bordtennis mm.
Der var dog et reletivt beskedenst antal børn i løbet af formiddagen - heldigvis var der fyldt pænt op i hallen i tidsrummet for receptionen 14-16.
 
Ca. 70 personer var mødt frem for at ønske tillykke - nyværende og specielt tidlige/gamle medlemmer af foreningen havde fundet vej til Rårup i forbindelse med jubilæum, herunder også repræsentanter fra de omkringliggende foreninger, Hedensted Kommune, DBU, DGI, Dommerklub og andre samarbejdspartnere.

RGIF havde til lejligheden fået fremstillet en "time-line" der fortæller foreningens 100års historie - "time-line" er lavet som rull-ups der stod i cafeteriet. Gamle billeder, protokoller og klubblade blev flittigt gennemgået, og gav grundlag for en god snak.
Taler ved formand Flemming Fredskilde og ved Hans Wacher, Hedensted kommune.
Mange gaver i form af bla. bolde, vin og pengegaver der er blevet øremærket til en kommende multibane ved Råruphallen.

Tusind tak til alle for de flotte gaver..
 
Dagen sluttede af med julefrokost for bestyrelse on udvalgsmedlemmer.
I den forbindelse blev foreningens formand, Flemming Fredskilde udnævnt til æresmedlem af foreningen for bla. at have været medlem af bestyrelsen i 23 år, heraf de 21 år som formand.
Ikke siden 1986 er der udnævnt et æresmedlem i foreningen, dengang var det det mangeårige medlem, Svend Larsen.